Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge dynamische organisatie van geassocieerde professionals op uiteenlopende vakgebieden. We zijn hoofdzakelijk mensen met senioriteit, wat blijkt uit zeer veel ervaring op het gebied van algemeen en financieel (interim)management en detacheringen, al dan niet op projectbasis.

Daarnaast zijn ook professionals op andere vakgebieden onze partners in business.

Voor iedereen geldt dat een ervaring van 15 jaren of meer eerder regel dan uitzondering is. Sommigen hebben al een carrière achter de rug en zorgen vanuit deze achtergrond voor hun inbreng. Wij hebben ondervonden dat dit borg staat voor een zeer terzake kundige aanpak.

Allemaal hebben we wel een ontdekkingsreizigers-mentaliteit die tot uiting komt in de wil om iets tot stand te brengen en iets te creëren. We hebben een sterke drive om doelstellingen te realiseren en daarin lof te oogsten.

Het spreekt vanzelf dat van ons uitstekende sociale vaardigheden, levenswijsheid en grote betrokkenheid mag worden verwacht.

Door deze combinatie van enthousiasme, creativiteit en brede ervaring worden vaak oplossingen gevonden die zich onderscheiden van wat doorsnee professionals hebben te bieden.
En dikwijls ligt het aan deze verrassingen dat er weer impulsen worden gegeven aan medewerkers in de organisatie om te komen tot verdere ontwikkeling.

Ons denk- en werkniveau varieert van middelbaar tot en met academisch. Daardoor bereiken we altijd een juiste match:

De juiste man (of vrouw) op de juiste plaats!